Vind hier uw ideale vakantie

Ervaar de kracht van leven op Goeree-Overflakkee

meer weten...

 

Deel deze pagina: Tell a friend

Kayakwinkel

Stad aan 't Haringvliet

  • Kajak

Beschrijving

Kayakwinkel
Kayakwinkel biedt u het volledige assortiment aan van Hobie Kayak. Daarnaast bieden we op onze verkooplocatie proefvaarten aan. Elke zaterdag is het mogelijk om een proefvaart te maken.

Hobie Kayaks
Hobie Kayak heeft de laatste jaren niet stil gezeten. Zij hebben een complete lijn opgezet met verschillende kayaks. Daardoor is het voor iedere waterrecreant mogelijk om gebruik te maken van Hobie Kayak. Wilt u vissen, zeilen, recreëren, fotograferen, vogel spotten of jagen? Hobie Kayak biedt het allemaal, zelfs is er de mogelijkheid om dit met zijn tweeën te doen! Wij bieden u ook verschillende uitvoeringen van tweepersoonskayaks, zogenoemde tandem kayaks.

De standaard Hobie Kayaks zijn gemaakt van een naadloos geproduceerde polyethyleen romp, waardoor een hoge kwaliteit en lange levensduur word gegarandeerd. Daarnaast zijn er ook opblaasbare modellen verkrijgbaar. Deze zijn gemakkelijk te vervoeren in daarvoor bestemde tassen. Dus ook de recreant die niet genoeg plaats heeft voor een hard-case uitvoering, kan genieten van een Hobie Kayak.

Hobie heeft naast haar kayaks ook een complete range aan accessoires en onderdelen. Dit kan het genieten van de Hobie Kayak alleen maar vergroten. Zo zijn er specifieke onderdelen en accessoires verkrijgbaar, maar ook samengestelde sets en pakketten voor uw wensen. Deze zijn uiteraard ook verkrijgbaar in onze kayakwinkel en webwinkel.

Moment van de waarheid
Het klinkt voor u misschien allemaal mooi en eenvoudig, maar de werkelijkheid kan soms anders zijn. Daarom adviseren wij u eens een proefvaart te maken met een Hobie Kayak.

Het testen van een kayak kan IEDERE ZATERDAG! De proefvaartlocatie is gevestigd bij onze showroom. Vanaf Jachthaven Atlantica is er een open verbinding met het open water, het Haringvliet. Onze showroom is namelijk gevestigd op Jachthaven Atlantica met een open verbinding met het Haringvliet.

Meer informatie over het proefvaren vind u hier. Mocht de zaterdag u niet schikken, maak dan vrijblijvend een afspraak.

Contact

Lokatie adres

Kayakwinkel

Omgeving

Ligging

400 meter
750 meter
  • Bij/aan een meer

Kenmerken

Algemeen

85
  • VVV
  • Kajak

Kenmerken

  • Kajak
  • Haringvliet

Tarieven

Algemene prijsinformatie

Ja
  • Pin
  • Contant