Vind hier uw ideale vakantie

Ervaar de kracht van leven op Goeree-Overflakkee

meer weten...

 

Expositie "Femke" in 't Blaeuwe Huus in Ouddorp

Van 30/1 tot en met 28/2/’17 is bij het VVV te Ouddorp de expositie ‘Femke’ te bewonderen. De fotoserie ‘Femke’ is tot stand gekomen door een leuk groepje hobbyfotografen onder leiding van Anneke Grinwis, van Anneke Fotografie, te Ouddorp.

Een paar keer per jaar komen de hobbyisten samen om opdrachten uit te voeren die Anneke opgeeft, zo ook in juli dit jaar, de opdracht was: kom uit je comfortzone! Met andere woorden, fotografeer anders. Inspiratiebron voor deze serie was een foto van de beroemde fotograaf Erwin Olaf.

Femke was omgetoverd tot een waar model, visagie en haar zijn verzorgd door Anita, van kapsalon Marvellous, iedere fotograaf mocht met een andere fotograaf een half uur met Femke op pad om haar vast te leggen, dit alles van te voren bedacht en uitgestippeld.

Het leuke van de hele serie is dus dat alle foto’s totaal anders zijn, terwijl iedereen het zelfde model mee kreeg. De fotografen die exposeren in het VVV zijn Pieter van Es, Jan Kurvink, Liesbeth van Eck, Rianne Troost, Magda Korthals en Anneke Grinwis.

Benieuwd naar het resultaat? Loop eens binnen bij het VVV-kantoor aan de Bosweg 2 in Ouddorp. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 16.00 uur.

« Terug