Vind hier uw ideale vakantie

Ervaar de kracht van leven op Goeree-Overflakkee

meer weten...

 

Webshop met artikelen Goeree-Overflakkee Mijn Eiland vernieuwd!

GO artikelen nieuw 2017 300x200

De webshop Goeree-Overflakkee Mijn eiland is vernieuwd. Er zijn nieuwe foto’s geplaatst waarop onze modellen de artikelen tonen die in de webshop te koop zijn. Sinds de lancering vorig jaar december is er voortdurend gewerkt aan de professionalisering van www.goeree-overflakkee.shop, wat heeft geresulteerd in een prachtige moderne website.

Webshop
Op www.goeree-overflakkee.shop vindt u leuke relatiegeschenken, giveaways en cadeaus met daarop het logo van ‘Goeree-Overflakkee Mijn Eiland!’. Trotse inwoners en ondernemers van Goeree-Overflakkee kunnen hun trots nu delen met vrienden, familie, relaties en klanten door hen een mooi ‘Goeree-Overflakkee Mijn Eiland!’ product te geven. In de webshop zijn verschillende artikelen te vinden van een kookschort tot een rompertje en van een bumpersticker tot een digitale douchetimer. Voor consumenten zijn nu veertien producten leverbaar, dit assortiment wordt dit en volgend jaar verder uitgebreid. Voor ondernemers zijn meer producten in grotere aantallen te bestellen.

Hoe bestellen?
Er is de mogelijkheid om deze artikelen vanuit de luie stoel meteen online te bestellen via www.goeree-overflakkee.shop. Deze worden thuis door PostNL bezorgd of op een plek die beter schikt. Of koop ze bij een fysiek verkooppunt op het eiland!

Fysieke verkooppunten
De VVV in Ouddorp is het eerste fysieke verkooppunt. De komende periode komen er  meer fysieke verkooppunten op het eiland bij.

Meer informatie
Mocht u als ondernemer een fysiek verkooppunt willen zijn of meer informatie over onze webshop willen hebben, neem dan contact op met het team EilandMarketing via e-mail: info@eilandmarketing.nl.

Like us op Facebook: Eiland Goeree-Overflakkee of volg ons op twitter en Instagram: @EilandGO.

« Terug