Vind hier uw ideale vakantie

Ervaar de kracht van leven op Goeree-Overflakkee

meer weten...

 

Muzikale start tijdens de Ouddorpse Lichtjes-Fietstoer

Lichtjesfietstoer 2

Muzikale start tijdens de Ouddorpse Lichtjes-Fietstoer op vrijdag 25 augustus;

versieren of meefietsen voor Brassband Concordia uit Ouddorp.

Op vrijdag 25 augustus a.s. start om 21.30 uur vanuit ’t Blaeuwe Huus, de Ouddorpse Lichtjes-Fietstoer. In de brievenbussen van bewoners langs de route, wordt 1 dezer dagen een brief bezorgd met het vriendelijke verzoek om tuinen, gevels en straten, sfeervol te gaan verlichten. Opgenomen in de route o.a.: Wittestraat, een klein deel v/d Havenweg, de “kleine” en de “grote” Kelderweg, de Oudelandseweg (tot aan de Dorpsweg), een deel van “Welgelegen”, (eerst de Hoofdlandseweg en dan rechtsaf Maerenseweg). Bij twijfel of versierd of meegefietst kan worden, kan natuurlijk altijd worden gebeld met de VVV (0187-681789).

De opbrengst van dit altijd gezellige VVV-evenement gaat naar Brassband Concordia uit Ouddorp. Jaarlijks verzorgt deze muziekvereniging o.a. op eigen dorp vele muzikale bijdragen tijdens evenementen. Voor de avond-optredens hebben de muzikanten professionele, zogenaamde “concert-lampjes” nodig. Leuk hoor; dit jaar dus een muzikale start! 

Vorig jaar werd op de avond van de lichtjes-fietstoer ook het “Boerenbal” gevierd. Het “Boerenbal”, de trekkerbehendigheidswedstrijden zijn nu een week later (op 1/9). Toch zijn ook tijdens deze lichtjes-fietstoer weer enkele feestelijk verlichte trekkers langs de route opgesteld.

Deelname kost € 2,50 p.p. en is incl. een “lichtje” en een gezonde traktatie (beiden: op=op!).

Deelnemers die hun fietsen achter op de auto meebrengen en willen parkeren, verwijzen we graag naar parkeerterrein “Dorpstienden” in het centrum van Ouddorp.

« Terug