Vind hier uw ideale vakantie

Ervaar de kracht van leven op Goeree-Overflakkee

meer weten...

 

5 oktober is de speelnatuur Tiengemeten geopend met extra activiteiten.

Speelnatuur Tiengemeten

Donderdag 5 oktober gaan leraren in het basisonderwijs staken en wel een hele dag. Ben je nog op zoek naar een leuke dagbesteding voor je kind(eren)? Kom naar Speelnatuur op Tiengemeten. Speciaal voor deze extra vrije schooldag worden er activiteiten georganiseerd bij Speelnatuur.

 

Leren, doen en bewegen
Zo kun je deze dag met de boswachter mee op ontdekking. De wandelingen zijn om 10.30 uur, 13.30 uur en 15.00 uur. Van 11.00 uur tot 16.00 uur is er gelegenheid om lekker bezig te zijn en kun je marshmallows roosteren bij het kampvuur. Of je gaat lekker creatief aan de slag met het maken van een OERRR ketting. Maar natuurlijk kun je ook gewoon ravotten in Speelnatuur.

Kosten en meer informatie
Voor deze dag betaal je het standaard Speelnatuur tarief. Een kaartje kun je bij Speelnatuur kopen of direct via www.natuurmonumenten.nl/tiengemeten. Kinderen tot 2 jaar zijn gratis, van 2 t/m 12 jaar € 6,00 en volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar € 4,00. Leden van Natuurmonumenten en betalende OERRR leden krijgen € 2,00 korting. Speelnatuur is open van 10.15 uur tot 16.45 uur.

« Terug