Vind hier uw ideale vakantie

Ervaar de kracht van leven op Goeree-Overflakkee

meer weten...

 

Winterfair Ouddorp

Winterfair Ouddorp

Op zaterdag 25 november a.s. zal voor de 6e keer een Winterfair worden gehouden in het gezellige winkelcentrum van Ouddorp. Een sfeervolle themamarkt met ongeveer 40 kramen.

Vorig jaar beviel het Sinterklaas en Piet heel goed om een groot gedeelte van de Winterfair-dag in het centrum aanwezig te zijn. Om 10.00 uur zullen zij deze feestelijk openen en daarna zullen zij de 1e kinderen helpen met hun gevulde schoen te vinden in het Ouddorpse Raad- en Polderhuis. Tot en met 24 november kunnen kinderen hier (tijdens de openingstijden van de bibliotheek) al hun “schoen zetten”. Tot 12 uur kunnen de kinderen hun gevulde schoen op komen halen.

Het belooft een leuke dag te worden met o.a. activiteiten voor de kinderen zoals springkussens, bobsleebaan en een ijsbaan. 

Het culturele programma van de dag wordt verzorgd door Shantykoor “Op volle kracht” en de pietenband van Brassband Concordia.

En natuurlijk komen de Ouddorpse ondernemers naar buiten met hun speciale aanbiedingen voor de komende feestmaand. De diverse horecagelegenheden verzorgen graag de inwendige mens met erwtensoep, glühwein, warme chocolademelk en ander lekkers.

« Terug