Entdecken Sie Goeree-Overflakkee!

Standort wird abgerufen
In der Nähe von {city}, {country}
Location not found
Der Standort wird abgeholt.
In der Nähe von {city], [country]
Der Standort kann nicht abgerufen werden.

Ridderstee Ouddorp Duin

Ridderstee 100
3253LS Ouddorp

Ridderstee Ouddorp Duin

Ouddorp
Vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin is uw droomplek aan zee. Dit nieuwe vakantiepark in Ouddorp, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland, is in de zomer van 2019 geopend. Het park met 104 luxe vakantiehuizen ligt op loopafstand van het strand en de Noordzee. De Brouwersdam en het Grevelingenmeer, hotspots voor iedere watersporter, liggen om de hoek.

Duurzaam genieten in een huis aan zee
De vakantiewoningen zijn ontworpen met als doel een aanvulling te zijn op het kenmerkende oude duinlandschap van Ouddorp. Door het gebruik van natuurlijke materialen, grote raampartijen en de grote vlonderterrassen geniet u in uw eigen huis aan zee optimaal van binnen én van buiten. De vakantiewoningen zijn duurzaam uitgevoerd, volledig gasvrij en alle woningen worden voorzien van energie door het veld met zonnepanelen achter het vakantiepark.

Faciliteiten in de buurt van uw vakantiewoning
Alle vakantiewoningen staan in een rustige, natuurlijke omgeving met prachtige oude bomen en mooi aangelegde waterpartijen. De auto’s worden geparkeerd langs de randen van het park. Een wandel- en fietspad geeft u niet alleen toegang tot het strand, maar ook het gezellige Strandplein Ouddorp Duin. Hier vindt u de receptie van Ridderstee Ouddorp Duin, een supermarkt, restaurant, strandtheater, verhuurshop en verschillende winkeltjes. Met buitenspeelplaatsen en een binnenspeeltuin zullen uw kinderen zich hier geen moment vervelen.

Vakantiehuis aan zee voor het hele gezin
Waar Ridderstee Ouddorp Duin zich kenmerkt door rust, biedt het naastgelegen Vakantiepark De Klepperstee faciliteiten voor de hele familie. Deze faciliteiten, van uitdagende speeltuinen tot de unieke, natuurlijke zwemvijver, treft u aan in en rond het in 2019 geopend centrumgebouw.

Tijdens uw verblijf in een vakantiehuis aan zee op Ridderstee Ouddorp Duin zult u zich prima vermaken dankzij de mooie stranden, unieke duinen en authentieke dorpjes. Ook de bekende Zeeuwse plaatsen als Renesse en Zierikzee zijn op korte afstand te bereiken. Steden als Rotterdam, Utrecht, Breda en Antwerpen liggen allemaal op maximaal 90 minuten rijden.

 

Geïnspireerd op de veelzijdige en natuurrijke omgeving is dit vakantiepark op de grens van Zuid-Holland en Zeeland uw droomplek aan zee voor de perfecte actieve strandvakantie!

Allgemein
Bungalowparken & verhuurkantoren
Öffnungszeiten

Von 2 augustus 2019 zu 1 oktober 2019

Montag
14:00 - 19:00
Dienstag
10:00 - 13:00
Mittwoch
10:00 - 13:00
Donnerstag
10:00 - 13:00
Freitag
14:00 - 19:00
Samstag
14:00 - 17:00
Sonntag
10:00 - 13:00
Preizen
Preise auf Anfrage
Ja

Speziell für Sie ausgewählt

Bungalowpark Alexander

Bungalowpark Alexander

Bungalowpark Alexander

Oasis Parcs Punt-West Hotel & Beachresort

Oasis Parcs Punt-West Hotel & Beachresort

Oasis Parcs Punt-West Hotel & Beachresort