Entdecken Sie Goeree-Overflakkee!

Standort wird abgerufen
In der Nähe von {city}, {country}
Location not found
Der Standort wird abgeholt.
In der Nähe von {city], [country]
Der Standort kann nicht abgerufen werden.

Tentoonstelling zeewierteelt bij A Seal

Haringvlietplein 3
3251LD Stellendam

HomeÜberrasch michHeute & morgenTentoonstelling zeewierteelt bij A Seal

Tentoonstelling zeewierteelt bij A Seal

Stellendam
Op 2e Pinksterdag, maandag 1 juni 2020, opent A Seal Stellendam haar deuren weer voor het publiek. De bezoekers worden direct getrakteerd op een nieuwe tentoonstelling over zeewierteelt. De tentoonstelling is gemaakt in samenwerking met Coöperatie Deltawind. Aanleiding hiervoor is het voornemen om op het Noordereiland, nabij de zeehondenopvang in Stellendam, een demofabriek te bouwen waar de verwerking van zeewier getest gaat worden. De bezoekers leren o.a. hoe zeewierteelt werkt en over de mogelijke toepassingen van zeewier, nu en in de toekomst. ‘Onze bezoekers zijn vaak geïnteresseerd in onderwerpen rondom milieu, natuur en verduurzaming. Zeewierteelt is een ontzettend interessant onderwerp en de prachtige illustraties, die speciaal zijn gemaakt voor deze tentoonstelling, maken het zeer geschikt voor jong en oud’, zegt Marlies de Kraauw, manager bezoekerscentrum bij A Seal. De tentoonstelling wordt ook aangeboden in het Engels en Duits en bezoekers kunnen een speurtocht maken die geschikt is voor het hele gezin.

De zeehondenopvang sloot op 12 maart haar deuren voor het publiek vanwege het corona virus. A Seal heeft nu een aantal maatregelen doorgevoerd zodat zij de bezoekers op een veilige manier kunnen ontvangen, volgens de richtlijnen van het kabinet. Zo is het noodzakelijk om vooraf online een entreebewijs te kopen, waaraan een tijdslot verbonden is. Hiermee waarborgt de zeehondenopvang aan het Haringvliet dat er nooit te veel mensen binnen zijn, zodat de 1,5 meter afstand gehandhaafd kan worden. Ook worden lange wachtrijen zo voorkomen. ‘Net als vele andere organisaties die financieel afhankelijk zijn van bezoekers, zijn dit voor ons lastige tijden. Maar wij zijn er klaar voor om de bezoekers een leuk, leerzaam en exclusief uitje te bieden’, aldus Marlies de Kraauw. Online tickets kunnen per woensdag 27 mei a.s. worden aangekocht via de website: www.aseal.nl

A Seal Stellendam vangt zieke, verweesde en gewonde zeehonden op van de Zeeuwse en Zuid-Hollandse kust, waarna ze na herstel weer worden uitgezet in de natuur. Er worden door A Seal regelmatig nieuwe exposities ontwikkeld met lokale partners. Zo waren eerder al de tentoonstellingen Plastic Soup i.s.m. Stichting Doe Mee, Verlos De Zee en Duurzame Visserij i.s.m. United Fish Auctions en Good Fish Foundation te zien.

Actuele informatie kan gevonden worden op: www.aseal.nl en facebook.

Allgemein
Art der Verantstaltung
Sonstiges,Innen,Buiten
Veranstaltungen
Öffnungszeiten

Von 1 juni 2020 zu 31 oktober 2020

Dienstag
13:00 - 17:00
Mittwoch
10:00 - 17:00
Donnerstag
10:00 - 17:00
Freitag
10:00 - 17:00
Samstag
10:00 - 17:00
Sonntag
10:00 - 17:00
Geschlossen am
  • 1e Kerstdag
  • 2e Kerstdag
  • Nieuwjaarsdag

Aangepaste openingstijden:In de Nederlandse vakantieperiodes (alle regio’s) zijn we elke dag geopend van 10.00 – 17.00 uur.Van 15 juni tot en met 15 september zijn we elke dag geopend van 10.00-18.00 uur.

Eigenschaften
Anerkennungen
  • VVV
Preizen
Preise bis
€9,50
Preise ab
€6,50
€6,50
Ja
Eintritt Erwachsene
€9,50

Kinderen tot 4 jaar gratis Kinderen 4 tot 14 jaar € 6,50 Volwassenen € 9,50 65+ers € 8,50 Studenten € 8,50

Zugänglichkeit
Ja
  • Eigener Parkplatz
Kontaktdaten
Haringvlietplein 3
3251LD Stellendam
Website
Telefon

Speziell für Sie ausgewählt

Ausstellung des Quiltkring

Ausstellung des Quiltkring

Ausstellung des Quiltkring

Open Den Bommel 2020

Open Den Bommel 2020

Open Den Bommel 2020