Ontdek wat er te zien en beleven is op Goeree-Overflakkee

Locatie wordt opgehaald
In de buurt van {city}, {country}
Locatie kan niet worden opgehaald
Locatie wordt opgehaald
In de buurt van {city}, {country}
Locatie kan niet worden opgehaald.

Kom dan laat ik je zien waar het is

Nieuws 9 november 2018

Aankomst Sint en Pieten in de Ouddorpse Haven

Op zaterdag 17 november a.s. zullen Sinterklaas en Pieten aankomen met de pakjesboot in de Ouddorpse Haven en wel om 12.30 uur. Om ± 13.45 zullen ze arriveren in de ring/het centrum van Ouddorp en om ± 14.15 uur bezoeken ze “Plein 215” en De Vliedberg.

Aan de kade speelt de “Pietenband” van Brassband Concordia gezellige Sinterklaasliedjes.

Eén van de meest bekende verslaggevers van Goeree-Overflakkee, de heer Fred Götzenberger, die Sinterklaas op diverse manieren en ook in andere dorpen op het eiland vaak ter zijde staat, zal het gezelschap na de lange reis vanuit Spanje verwelkomen. Omstreeks 13.15 uur zal Sinterklaas met mooie paarden en de “Jan Plezier” van : PSC de Dijkgraaf” vertrekken naar het centrum van Ouddorp. Ontvangst voor het Raad- en Polderhuis vindt plaats om ± 13.45 uur.

Tussen 13.30 en 16.00 uur kunnen kinderen spelletjes spelen en hun “Pietendiploma” halen in de Ring van Ouddorp door o.a. mee te doen aan de onderdelen “pietenpuzzel”, “springcursus” en “cadeautjes gooien”. Op vertoon van het diploma ligt er in de kraam voor het Raadhuis ook een klein cadeautje klaar! Omstreeks 14.15 uur zullen Sint en Pieten ook een bezoekje brengen aan “Plein 215” en De Vliedberg.

Overal in het centrum die middag is “meet & greet” met Sint en Piet mogelijk. Via de Nederlandse Coeliakie Vereniging is een “glutenvrije-strooipiet” ingevlogen. Let op zijn “speciale” logo-kleding!

Om 15.55 uur vertrekken Sinterklaas en de Pietenband in een feestelijke optocht naar de “Sinterklaasdisco” met DJ Piet in MFG Dorpstienden.

De route vanaf de haven naar het centrum: vanaf Ouddorpse haven over het viaduct, Havenweg, Hazersweg, Spaanseweg, Hazersweg.