Ontdek Goeree-Overflakkee!

Locatie wordt opgehaald
In de buurt van {city}, {country}
Locatie kan niet worden opgehaald
Locatie wordt opgehaald
In de buurt van {city}, {country}
Locatie kan niet worden opgehaald.

Kom dan laat ik je zien waar het is

Nieuws 19 oktober 2019

Levende standbeelden in Ouddorp Centrum

OUDDORP – Zaterdag 27 oktober staat Ouddorp Centrum in het teken van levende standbeelden.

Verspreid over het centrum staan wisselend de mooiste ‘beelden’ van dit moment opgesteld. U wordt meegenomen terug in de tijd, waar Cleopatra op haar sokkel laat zien wie de baas is. Nog verder terug in de tijd belandt u bij de Neanderthalers met de grote Gnoom. Loop langs de andere beelden en u ziet Matroos Wacht wachten op het schip die maar niet komt, maar ook de fotograaf staat te wachten om de mooiste foto’s te schieten, zou het haar lukken?

Ga verder op ontdekkingsreis in de volgende straat en u ziet Neptunes staan en zelfs een duiker. Fantasie is er zeker ook, want Meester Prikkebeen en de Sprookjesfluisteraar houden u in de gaten, wanneer u langs loopt. Leafy laat u vandaag meegenieten van moeder natuur, zij laat zien hoe mooi het bos is. Vergeet ook zeker niet langs de prachtige zeemeermin te gaan, die te bewonderen is op een fontein.

Deze beelden en meer zijn te bewonderen tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

Ondertussen zijn de winkels gewoon open, dus kan er lekker geshopt worden in het gezellige centrum. Uiteraard kan er in de vele horecagelegenheden genoten worden van een heerlijk lunch, een lekker drankje of sluit deze gezellige dag af met een diner. Zo wordt het echt een dagje uit. Een dag voor jong en oud!

Deze dag wordt, namens alle ondernemers in Ouddorp Centrum, georganiseerd en aangeboden door BIZ Ouddorp Centrum. Op de facebookpagina van Ouddorp Centrum,
www.facebook.com/ouddorpcentrum, kunt u meer informatie vinden over alle evenementen.