Ontdek Goeree-Overflakkee!

Locatie wordt opgehaald
In de buurt van {city}, {country}
Locatie kan niet worden opgehaald
Locatie wordt opgehaald
In de buurt van {city}, {country}
Locatie kan niet worden opgehaald.

Kom dan laat ik je zien waar het is

Nieuws 31 juli 2019

Ridderstee Ouddorp Duin opent 2 augustus

Ouddorp, 31 juli 2019 Vanaf 2 augustus a.s. worden de eerste gasten van harte welkom geheten op het nieuwe Ridderstee Ouddorp Duin vakantiepark op het populaire Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. Het park is gerealiseerd op de gronden van De Klepperstee en is inmiddels getransformeerd tot een nieuw duurzaam vakantiepark, gelegen in prachtige landschappelijke elementen van de omgeving.

In augustus worden de eerste 29 vrijstaande Ridderstee woningen in gebruik genomen. De woningen zijn inmiddels boekbaar en er is al veel belangstelling voor een verblijf in het fonkelnieuwe park aan de Noordzeekust. Wellicht mede omdat het strand van Ouddorp onlangs gekozen is als ‘schoonste strand van Nederland’. Het volledige Ridderstee park zal in 2020 compleet zijn met 104 vakantiewoningen.

‘Tussen oude eiken, grove dennen, mooie elzen en prachtige duinen is het fijn verblijven in Ridderstee Ouddorp Duin. Onze luxueuze vakantiewoningen passen prima in dit kenmerkende landschap. Via wandelpaden ben je zo bij het strand en de zee. Ridderstee Ouddorp Duin straalt vooral rust en ruimte uit. Jong en oud voelt zich prettig op deze prachtige duinrijke locatie aan de Nederlandse kust!’ vertelt Klaas Bruins Slot projectontwikkelaar van Ridderstee Ouddorp Duin

Ridderstee Ouddorp Duin biedt een grote verscheidenheid aan woningtypen voor 6, 8 en 10 personen. De luxe woningen, die met duurzame materialen zijn gerealiseerd, liggen in een prachtig duinlandschap en passen qua architectuur uitstekend in de omgeving. Met oog op de toekomst is er veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo hebben de Ridderstee vakantiewoningen geen gasaansluiting en wordt er gebruik gemaakt van groene stroom door de aanwezigheid van een veld zonnepanelen dat gelegen is pal achter het park.

‘Het Ridderstee vakantiepark heeft de eerste fase woningen afgelopen zomermaanden voltooid. Het is hartstikke leuk de eigenaren en eerste gasten te zien verblijven op het park! De behoefte voor de aankoop van een tweede woning aan zee is groot! Er zijn nog woningen in alle typen beschikbaar. Na de zomer zijn we voornemend te starten met de bouw van de tweede fase woningen, die inmiddels  voor meer dan 70% verkocht is. Maar voor we starten met bouwen gaan we eerst zelf vakantie vieren!’ aldus Klaas Bruins Slot, ‘want bouwen in een recreatiegebied doe je niet in het zomerseizoen’.

“Veel gasten uit eigen land, België en Duitsland, doen we een plezier met deze nieuwe kustlocatie. Ridderstee Ouddorp Duin is door de unieke ligging in de duinen en aan de Noordzeekust een geweldige zon-, zee- en strandbestemming. Met persoonlijke aandacht en gastvrije service van onze medewerkers, een goede schoonmaak en een duurzaam parkbeheer verwachten wij dat onze gasten zich – net als ons – thuis voelen en volop genieten van het park en de omgeving! ” vertelt Jeroen den Hollander van Ridderstee Ouddorp Duin Verhuur enthousiast

Gasten van Ridderstee Ouddorp Duin maken gebruik van moderne centrumfaciliteiten. Het ‘Ouddorp Duin’ centrumgebouw is op loopafstand te bereiken en beschikt onder andere over een receptie, een restaurant, een supermarkt, een surfschool en een strandtheater.
Ook alle voorzieningen op Vakantiepark De Klepperstee, zoals de unieke natuurzwemvijver en een uitgebreid recreatieprogramma, staan ter beschikking aan gasten van het Ridderstee park!
Vanuit Ridderstee Ouddorp Duin zijn er vele (water)sport-, fiets- en wandelmogelijkheden in de omliggende natuurgebieden. Er is genoeg te beleven in de regio en op het eiland Goeree-Overflakkee, voor jong en oud!