Ontdek wat er te zien en beleven is op Goeree-Overflakkee

Locatie wordt opgehaald
In de buurt van {city}, {country}
Locatie kan niet worden opgehaald
Locatie wordt opgehaald
In de buurt van {city}, {country}
Locatie kan niet worden opgehaald.

Kom dan laat ik je zien waar het is

Nieuws 10 december 2018

Winterfair Stellendam

Op vrijdag 14 december tussen 14:00 – 20:00 wordt er voor de tweede keer een winterfair gehouden in en rond het Haegse Huus te Stellendam. Deze fair is een samenwerking van de Dorpsraad Stellendam en SRGO t Haegse Huus

De winterfair bestaat uit meer dan 20  kramen welke in het teken staan van kerst, winter, lifestyle en mode. Tevens zullen verschillende verenigingen en ondernemers er voor zorgen dat u de mogelijkheid heeft om versnaperingen te kopen in de vorm van oliebollen, gerookte vis, aardappeltornado’s, kruudplaetjes, warme chocolademelk en ander lekkers. Naast de aanwezigheid van verschillende kramen. Voor de kinderen is er een kunst ijsbaan en zijn er springkussens aanwezig. Tevens zal er van 15:00 tot 19:00 een arrenslee aanwezig zijn waarmee een rond rit door het dorp kan maken. Fanfareorkest de Hoop zal de markt op een muzikale manier omlijsten.

Rond 19:00 zullen de wensen uit de boom worden gehaald.

Kinderen van de basisscholen kunnen de wensballen op woensdag 12 december van 18;45 tot 19:30 in de boom komen hangen bij het Haegse Huus aan de Haagsestraat te Stellendam. Deze avond zal muzikaal ondersteund worden door het jeugdorkest van Fanfareorkest de Hoop.

De wensboom is mede mogelijk gemaakt door vele sponsoren. De organisatie dankt via deze weg alle sponsoren.

U bent allen van harte welkom op 12 en 14 december bij t Haegse Huus te Stellendam