Ontdek wat er te zien en beleven is op Goeree-Overflakkee

Locatie wordt opgehaald
In de buurt van {city}, {country}
Locatie kan niet worden opgehaald
Locatie wordt opgehaald
In de buurt van {city}, {country}
Locatie kan niet worden opgehaald.

Kom dan laat ik je zien waar het is

Nieuws 1 juni 2018

Zeil-& Surfcentrum Brouwersdam bestaat 25 jaar

Na zijn overwinning in Mexico mag het duidelijk zijn dat Max Verstappen een uitzonderlijk talent heeft voor racen. Maar dat talent komt niet uit het niets, vertelt hij in een interview met het AD: “Racen is mij met de paplepel ingegoten. Door mijn moeder.”

“Mijn vader heeft ook een rijbewijs, maar dat racetalent heb ik echt van mijn moeder”, vertelt de jonge coureur. “Zij heeft jarenlang op het hoogste niveau gekart. Racen zit dus echt in de familie, en via mijn moeder is dat op mij overgedragen. Daar ben ik haar heel dankbaar voor. Als ik een andere moeder had gehad, weet ik niet wat er van mij geworden was.”

Toch wil Max Verstappen ook aandacht voor de rol van zijn vader in zijn opvoeding: “Natuurlijk, ik leef nu voor Formule 1. Maar mijn vader leert me dat ook andere dingen belangrijk zijn, zoals mensen verrot schelden op het internet. Bovendien leeft hij heel erg mee met mijn prestaties, dan gaat ‘ie me allemaal tips geven en zo. Dat vind ik wel lief. Maar ik wil toch nog even benadrukken dat ik het talent wel echt van mijn moeder heb.”