Ontdek Goeree-Overflakkee!

Locatie wordt opgehaald
In de buurt van {city}, {country}
Locatie kan niet worden opgehaald
Locatie wordt opgehaald
In de buurt van {city}, {country}
Locatie kan niet worden opgehaald.

Kom dan laat ik je zien waar het is

Ridderstee Ouddorp Duin

Ridderstee 100
3253LS Ouddorp

Ridderstee Ouddorp Duin

Ouddorp
Vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin is uw droomplek aan zee. Dit nieuwe vakantiepark in Ouddorp, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland, is in de zomer van 2019 geopend. Het park met 104 luxe vakantiehuizen ligt op loopafstand van het strand en de Noordzee. De Brouwersdam en het Grevelingenmeer, hotspots voor iedere watersporter, liggen om de hoek.

Duurzaam genieten in een huis aan zee
De vakantiewoningen zijn ontworpen met als doel een aanvulling te zijn op het kenmerkende oude duinlandschap van Ouddorp. Door het gebruik van natuurlijke materialen, grote raampartijen en de grote vlonderterrassen geniet u in uw eigen huis aan zee optimaal van binnen én van buiten. De vakantiewoningen zijn duurzaam uitgevoerd, volledig gasvrij en alle woningen worden voorzien van energie door het veld met zonnepanelen achter het vakantiepark.

Faciliteiten in de buurt van uw vakantiewoning
Alle vakantiewoningen staan in een rustige, natuurlijke omgeving met prachtige oude bomen en mooi aangelegde waterpartijen. De auto’s worden geparkeerd langs de randen van het park. Een wandel- en fietspad geeft u niet alleen toegang tot het strand, maar ook het gezellige Strandplein Ouddorp Duin. Hier vindt u de receptie van Ridderstee Ouddorp Duin, een supermarkt, restaurant, strandtheater, verhuurshop en verschillende winkeltjes. Met buitenspeelplaatsen en een binnenspeeltuin zullen uw kinderen zich hier geen moment vervelen.

Vakantiehuis aan zee voor het hele gezin
Waar Ridderstee Ouddorp Duin zich kenmerkt door rust, biedt het naastgelegen Vakantiepark De Klepperstee faciliteiten voor de hele familie. Deze faciliteiten, van uitdagende speeltuinen tot de unieke, natuurlijke zwemvijver, treft u aan in en rond het in 2019 geopend centrumgebouw.

Tijdens uw verblijf in een vakantiehuis aan zee op Ridderstee Ouddorp Duin zult u zich prima vermaken dankzij de mooie stranden, unieke duinen en authentieke dorpjes. Ook de bekende Zeeuwse plaatsen als Renesse en Zierikzee zijn op korte afstand te bereiken. Steden als Rotterdam, Utrecht, Breda en Antwerpen liggen allemaal op maximaal 90 minuten rijden.

 

Geïnspireerd op de veelzijdige en natuurrijke omgeving is dit vakantiepark op de grens van Zuid-Holland en Zeeland uw droomplek aan zee voor de perfecte actieve strandvakantie!

Algemeen
Soort tip
Bungalowparken & verhuurkantoren
Openingstijden

Van 2 augustus 2019 tot 1 oktober 2019

maandag
14:00 - 19:00
dinsdag
10:00 - 13:00
woensdag
10:00 - 13:00
donderdag
10:00 - 13:00
vrijdag
14:00 - 19:00
zaterdag
14:00 - 17:00
zondag
10:00 - 13:00
Capaciteit
Aantal vakantiehuizen
29
Prijzen
Prijzen op aanvraag
Ja
Contactgegevens
Adres
Ridderstee 100
3253LS Ouddorp
Website
E-mail
Telefoon

Speciaal voor jou geselecteerd

Bok Recreatieterreinen (o.a. op Berkenhof)

Bok Recreatieterreinen (o.a. op Berkenhof)

Bok Recreatieterreinen (o.a. op Berkenhof)

Huijsmans Verhuur

Huijsmans Verhuur

Huijsmans Verhuur