Ontdek Goeree-Overflakkee!

Locatie wordt opgehaald
In de buurt van {city}, {country}
Locatie kan niet worden opgehaald
Locatie wordt opgehaald
In de buurt van {city}, {country}
Locatie kan niet worden opgehaald.

Kom dan laat ik je zien waar het is

Moerstaal in de Houten Kaap

Westerweg 18
3253LX Ouddorp

HomeZien & belevenEvenementenMoerstaal in de Houten Kaap

Moerstaal in de Houten Kaap

Ouddorp
15 februari
Mooie meisjes met nog mooiere stemmen die met geheel eigen vertolkingen van de beste nummers uit de Nederlandse popmuziek hun visie op Nederland geven, dat zijn de Meisjes met de Wijsjes. Zaterdag 15 februari zijn zij met hun nieuwe voorstelling ‘Moerstaal’ te bewonderen in strandtheater Houten Kaap.

Nederland. Het land waar je van je fiets afwaait en er altijd een gratis douche op de loer ligt. Waar de mensen tot de gelukkigste ter wereld behoren, maar waar ook veel wordt geklaagd. Het land waar iedereen tolerant is, maar niemand welkom. Het land van burenruzies, geluidsoverlast en onbeschoft gedrag. Zijn wij direct of zijn we gewoon lomp? Zijn wij praters of zwijgen we liever, want wat zullen de buren wel niet denken? De Meisjes met de Wijsjes willen het daar in hun tweede programma ‘Moerstaal’ wel even over hebben. In hun eigen muzikale taal, onze moerstaal, met nog brutalere liedjes. U zult de zaal met een zonnige lach verlaten.

Meisjes met de Wijsjes
De Meisjes met de Wijsjes is dé Nederlandse vocalpopgroep die sinds 2015 de harten van het publiek verwarmt met vierstemmige versies van welbekende Nederlandse nummers. Een sprankelend, fris en krachtig geheel dat bekende liedjes nieuw leven in blaast. Niet om de originele uitvoering te ontkrachten, maar juist om ze te eren met een nieuw "jasje". Op deze manier hopen zij alle generaties te laten genieten van het prachtige Nederlandse muziekoeuvre. De arrangementen zijn van eigen hand, wat uitmondt in verrassende creaties die met een theatrale knipoog worden uitgevoerd, zoals je ze nog nooit gehoord én gezien hebt...

Tickets voor de voorstelling Moerstaal, op 15 februari om 20.30 uur, kosten €17,50 en zijn online te bestellen via houtenkaap.nl en verkrijgbaar bij de recepties van Landal Strand Resort Ouddorp Duin, Vakantiepark De Klepperstee of via VVV Goeree-Overflakkee.

Algemeen
Soort evenement
Podiumkunsten,varia,binnen
Soort tip
evenementen
Openingstijden

Van 15 februari 2020 tot 15 februari 2020

zaterdag
vanaf 20:30
Kenmerken
Erkenningen
  • VVV
Bijzondere bepalingen
  • Reserveren verplicht
Prijzen
Prijs tot
€17,50
Toegankelijkheid
Toegankelijk voor rolstoelen
Ja
Faciliteiten
  • Geschikt voor mindervaliden
Contactgegevens
Adres
Westerweg 18
3253LX Ouddorp
Website
E-mail
Telefoon

Speciaal voor jou geselecteerd

Snorkelsafari met snelle boot

Snorkelsafari met snelle boot

Snorkelsafari met snelle boot

Tentoonstelling zeewierteelt bij A Seal

Tentoonstelling zeewierteelt bij A Seal

Tentoonstelling zeewierteelt bij A Seal