Ontdek Goeree-Overflakkee!

Locatie wordt opgehaald
In de buurt van {city}, {country}
Locatie kan niet worden opgehaald
Locatie wordt opgehaald
In de buurt van {city}, {country}
Locatie kan niet worden opgehaald.

Kom dan laat ik je zien waar het is

De Bever Verhuur (o.a. fietsen, e-scooters, lopifits)

Dijkstelweg 12
3253TB Ouddorp

HomeZien & belevenFietsenDe Bever Verhuur (o.a. fietsen, e-scooters, lopifits)

De Bever Verhuur (o.a. fietsen, e-scooters, lopifits)

Ouddorp
De Bever Verhuur is een dynamisch bedrijf en gaat steeds meer voor duurzaamheid wat inmiddels zeer goed zichtbaar is.

De Bever Verhuur in Ouddorp staat garant voor absolute topkwaliteit in de verhuur & modern entertainment. De vele overnachtingsmogelijkheden in de omgeving vormen de juiste uitvalsbasis voor het ontdekken van de omgeving van Ouddorp. Voor deze ontdekkingstocht bieden wij een zeer grote verscheidenheid "kleine" (elektrische) vervoermiddelen aan en meerdere activiteiten, waarbij de wens van de deelnemer centraal staat. Er is keus uit: (elektrische) bakfietsen, (elektrische) stadsfietsen, elektrische mountainbikes, Tandems, ook met kinderen, fietsen voor jong en oud, aanhangers voor kids/dogs, Lopifits, e-scooters, bolderwagens, steppen en (familie)skelters.
Nieuw in ons assortiment zijn de mindervalide vervoermiddelen. Door gebruik te maken van deze vervoermiddelen, kan écht iedereen mee op pad!
Daarnaast verzorgen we ook Segway Tours onder het label Segway Ouddorp.

De wereld verandert en wij veranderen mee, ons aanbod van vervoermiddelen is dan ook flink uitgebreid.
Zowel met als zonder ondersteuning zijn er tal van leuke vervoermiddelen in de verhuur voor sportieve activiteiten bijgekomen; bijv. voor dorpsgenoten en recreanten.

Voor een leuke tocht door onze schitterende afwisselende omgeving met veel bekijks zijn er nu ook vrolijke fietsen, Lopifit’s, elektrische bakfietsen en elektrische scooters te huur. Dit is duurzaam recreëren ten top.

Ga eens lekker trappen op een Vrolijke fiets, verkrijgbaar in dames- en herenuitvoering waarvan elke fiets een eigen naam heeft met aparte uitstraling, vrolijke kleuren en prints.

Of kies voor de geinige nieuwe Nederlandse uitvinding: de Lopifit, een loopbandfiets waarbij je in beweging komt door te lopen op een loopband die middels elektrische ondersteuning het achterwiel aandrijft i.p.v. met de trappers. Al lopend rij je met een leuke snelheid door de omgeving.

Wanneer je op stap wilt met kinderen hebben we ook vijf elektrische bakfietsen, 2 Babboe Curve's Mountain, 2 Babboe Big Dogs en de Babboe City in het assortiment. Daar kunnen eventueel tot 4 kinderen in de voorbak vervoerd worden.

Met kinderen hebben we ook diverse tandems: kind/ ouder, kind/ kind/ ouder, kind/ouder/ouder. Met een kinderzitje eventueel achterop, kun je met een flinke groep op stap. 

Is dit alles te veel inspanning: ga dan op weg met een elektrische scooter. Op een stille duurzame manier het eiland verkennen, met de wind door je haren een frisse neus halen langs natuurschoon en de zee. Duurzaam, milieuvriendelijk en goed voor je gezondheid. Een win/win situatie: lekker erop uit in de buitenlucht en genieten van je vervoermiddel zonder vervuilende uitstoot.

Onderweg zijn er voldoende stopplaatsen met oplaadpunt om het inwendige van de mens te versterken d.m.v. een natje en een droogje.

Het ultieme vakantie- en vrijetijdsgenot is natuurlijk een mooie Segway Tour te rijden, een ervaring om niet te vergeten! Onder begeleiding van een gids de mooiste plekjes van de omgeving ontdekken.

De Bever Verhuur is de ideale plek om te starten voor een familie-uitje, jubileum, vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest, of gewoon omdat er (n)iets te vieren valt: volop keus, voor elk wat wils om er een geslaagde dag van te maken.

Algemeen
Soort tip
Vervoermiddelenverhuur
Soort vervoer
ATB/mountainbike,Bakfiets,Bromfiets/snorfiets,Citybike,Damesfiets,Electrische fiets,Fietskar/bolderkar,Fiets met versnellingen,Herenfiets,Jan Plezier,Kinderfiets,Scooter,Step,Tandem
Openingstijden

Van 1 november 2020 tot 31 maart 2021

zaterdag
09:00 - 17:00
Gesloten op
 • 1e Paasdag
 • 1e Pinksterdag
 • 1e Kerstdag
 • 2e Kerstdag
 • Nieuwjaarsdag

Middagpauze 12:00 tot 13:00 uurVervoermiddelen terugbrengen kan tot 19:00 uur                          Zondag zijn wij de gehele dag gesloten, gehuurde vervoermiddelen mogen dan wel teruggebracht worden. 

Kenmerken
Erkenningen
 • VVV
Bijzondere bepalingen
 • Legitimatie verplicht
 • Reserveren verplicht in hoogseizoen
Bijzondere bepalingen

Voor elektrische vervoermiddelen geldt een legitimatie plicht. Voor E-scooters is rijbewijs en verzekering verplicht. Segway PT tours alleen onder begeleiding.

Faciliteiten
 • Fietsverhuur
 • Fietsreparatie
Capaciteit
Aantal voertuigen
200
Prijzen

Voor de meest actuele prijzen, check onze website https://www.debever.com/nl/downloads.

Toegankelijkheid
Toegankelijk voor rolstoelen
Ja

Check onze website voor ons aanbod in mindervalide vervoermiddelen.

Faciliteiten
 • Geschikt voor mindervaliden
Parkeren
 • Eigen parkeerterrein
 • Fietsenstalling bewaakt
 • Fietsenstalling (open)
 • Openbaar parkeren (gratis)
 • Parkeergelegenheid bussen
In de buurt
Afstand tot bushalte
1400m
Afstand tot centrum
1400m
Afstand tot parkeerplaats
2000m
Afstand tot strand
2100m
Afstand tot zwemwater
2200m
Contactgegevens
Adres
Dijkstelweg 12
3253TB Ouddorp
Website
E-mail
Telefoon

Speciaal voor jou geselecteerd

Landschapsroute 1 'Kop van Goeree'

Landschapsroute 1 'Kop van Goeree'

Landschapsroute 1 'Kop van Goeree'

Fietspuzzeltocht Langstraat

Fietspuzzeltocht Langstraat

Fietspuzzeltocht Langstraat