Ontdek Goeree-Overflakkee!

Locatie wordt opgehaald
In de buurt van {city}, {country}
Locatie kan niet worden opgehaald
Locatie wordt opgehaald
In de buurt van {city}, {country}
Locatie kan niet worden opgehaald.

Kom dan laat ik je zien waar het is

Expeditie Haringvliet

Stellendam, Middelharnis, Stad A/h Haringvliet
Expeditie Haringvliet vaart zes dagen per week!

Vanaf dinsdag 9 juli tot 1 september 2019 vaart Expeditie Haringvliet zes dagen per week. Stap aan boord van Linquenda II of Heicondias om het mooie Haringvliet én de leuke bestemmingen eromheen te ontdekken!

Stap aan boord en geniet van het water, zon, zee en uitzicht op het Haringvliet. Vele leuke bestemmingen zijn het bezoeken meer dan waard. Vogels spotten bij Tij of zeehondjes bezoeken in Stellendam. Of wandel mee door de vestingstadjes Willemstad & Hellevoetsluis. In Hellevoetsluis bezoek je het brandweermuseum of het droogdok Jan Blanken. De gezellige terrassen zijn prima om te genieten met een zomers drankje. Ook in Willemstad duik je de historie in met een mooie wandeling.

In Middelharnis bezoek je de  Menheerse werf; een unieke verborgen maritiem-historische schat. Het is de voormalige scheepstimmerwerf van Middelharnis, opgericht in 1750. De werf is qua terrein en indeling nog nagenoeg intact.  Shop op d’n Diek in Middelharnis of geniet van de gezelligheid aan de haven met veel horeca.

Voor de natuurliefhebbers heeft de expeditie veel te bieden. Stap in een natuurgebied zoals Scheelhoek of wandel door de duinen van natuurgebied Kwade Hoek in Havenhoofd of ontmoet de nieuwe Exmoor pony's in natuurgebied de Duinen van Voorne.

Vaar vanaf Hellevoetsluis met de Linquenda II en Nieuwendijk met de Heicondias naar het eiland Tiengemeten, waar zowel de natuurliefhebber als de gezinnen zich prima vermaken. In het bezoekerscentrum op Tiengemeten zijn fietsen te huur. Ook zijn er verschillende wandelroutes om het eiland te verkennen. Gezinnen  met kinderen banjeren door de speelnatuur, roetsjen van de modderglijbaan en bouwen vlotten.

Met Expeditie Haringvliet stappen zowel de inwoners als de toeristen op naar de leuke bestemmingen rondom het Haringvliet. De schepen Linquenda II en Heicondias varen in de zomermaanden vanaf dinsdag t/m zondag diverse routes. In de maand september varen de schepen op zaterdag en zondag.

Linquenda II vaart vanaf Hellevoetsluis richting Stellendam, Middelharnis en Tiengemeten. Heicondias vaart vanaf Nieuwendijk richting Willemstad, Middelharnis, Stad aan het Haringvliet en Tiengemeten. Op de website vind je informatie over welke dag er welke route gevaren wordt. Reserveer jouw plek aan boord en geniet!

Op de website www.expeditieharingvliet.nl  staat alle informatie en zijn de online kaarten direct verkrijgbaar.

Algemeen
Soort tip
Veerdiensten
Openingstijden

Van 1 september 2019 tot 30 september 2019

zaterdag
00:00 - 23:59
zondag
00:00 - 23:59
Kenmerken
Erkenningen
  • VVV
Bijzondere bepalingen
  • Reserveren verplicht
Prijzen
Prijs tot
€15,00
Prijs vanaf
€5,00
Kinderkorting
Ja

Dagkaart: € 15,00 per persoon Kinderen tot 12 jaar: € 1,- korting Gezinskaart € 45,00 voor 2 volwassenen en 2 kinderen tot 12 jaar Fiets Linquenda: € 2,50 retour Fiets Heicondias: € 4,00 enkele reisEnkele reis: Hellevoetsluis-Stellendam: € 5,00 per persoon Hellevoetsluis-Middelharnis: € 7,50 per persoon Hellevoetsluis-Tiengemeten: € 10,00 per persoonStellendam-Tiengemeten: € 10,00 per persoon Middelharnis-Hellevoetsluis: € 7,50 per persoon Middelharnis-Tiengemeten: € 7,50 per persoon Middelharnis-Willemstad: € 10,00 per persoonStad ah Haringvliet-Tiengemeten: € 5,00 per persoon Tiengemeten-Willemstad: € 7,50 per persoon Nieuwendijk-Willemstad: € 7,50 per persoon Nieuwendijk-Middelharnis: € 7,50 per persoon

Toegankelijkheid
Toegankelijk voor rolstoelen
Nee
Contactgegevens
Adres
3251 Stellendam, Middelharnis, Stad A/h Haringvliet

Speciaal voor jou geselecteerd

Fietsverhuur-Segway verhuur RentTourBuy

Fietsverhuur-Segway verhuur RentTourBuy

Fietsverhuur-Segway verhuur RentTourBuy

Eendjes Verhuur Stellendam

Eendjes Verhuur Stellendam

Eendjes Verhuur Stellendam