Ontdek Goeree-Overflakkee!

Locatie wordt opgehaald
In de buurt van {city}, {country}
Locatie kan niet worden opgehaald
Locatie wordt opgehaald
In de buurt van {city}, {country}
Locatie kan niet worden opgehaald.

Kom dan laat ik je zien waar het is

SurfKaravaan Ouddorp

Strand Flaauwe Werk bij strandpaviljoen C-Side
3253 Ouddorp

HomeZien & belevenSurfenSurfKaravaan Ouddorp

SurfKaravaan Ouddorp

Ouddorp
Allereerst is Surfschool SurfKaravaan in Ouddorp een golfsurfschool. Dat is wat ons hart doet kloppen. Surfen is één zijn met de natuur. Het ervaren van de kracht van de zee, je overgeven aan de willekeur van de golven. Het fantastische gevoel dat op dat moment alleen jij en de golf belangrijk zijn. De rest van de wereld bestaat even niet. Omdat we zo'n prachtig strand tot onze beschikking hebben verzorgen we ook andere activiteiten zoals dagkampen, kinderfeestjes en evenementen.

Ondanks onze relexte levensstijl nemen we de surfsport, de verantwoordelijkheid voor goed lesresultaat en de veiligheid tijdens de lessen bijzonder serieus. We hebben ondertussen aan vele mensen surfles gegeven en we zijn ervan overtuigd dat iedereen met een zwemdiploma kan leren surfen wanneer geschikt lesmateriaal en lesmethodes worden gebruikt. We werken dan ook volgens de standaards van internationaal erkende lesmethodes die we hebben aangevuld met onze eigen ervaringen en technieken. Daarnaast gebruiken we veilige lesboards in 4 verschillende maten en hebben we wetsuits voor 5 jarige dreumessen tot aan 2 meter grote kerels. Uiteraard hebben we ook speciale wetsuits voor dames.  

Activiteiten
We verzorgen surflessen, SUPlessen, groepsuitjes en we verhuren natuurlijk surfboards, maar ook voor advies of gewoon voor een gezellig (surf)praatje kan je altijd bij onze surfschool terecht. Onze surfschool ligt naast Strandtent Iloon.

Faciliteiten
We beschikken over een eigen omkleedruimte, douche, toiletten, opslag voor kleding & overige spullen en natuurlijk een gezellige hang-out.

Bereikbaarheid:
SurfKaravaan ligt in Ouddorp op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee, net boven de Brouwersdam, 40 minuten rijden onder Rotterdam en 15 minuten boven Renesse. De surfschool ligt direct aan de N57 en is makkelijk bereikbaar vanuit Rotterdam, Zeeland en Brabant. Het parkeren is gratis.

Tot op het strand,

Algemeen
Min. personen per groep
6
Soort tip
Watersportactiviteiten
Soort vaartuig
Surfplank
Soort watersport
Snelle watersport,Surfschool,Watersportartikelen,Windsurfen
Openingstijden
Gesloten op

Surfschool SurfKaravaan in Ouddorp op Goeree-Overflakkee is open van Pasen tot 1 oktober. Tijdens alle weekenden, feestdagen en Nederlandse schoolvakanties. Voor groepensreserveringen zijn wij alle dagen van het seizoen geopend, ook door de weeks.Hoe laat we open gaan en sluiten is afhankelijk van de golven en de lestijden. Meestal zijn we op het strand van 11:30 tot 18:30. Je kunt altijd bellen met 06 24911360 om te vragen vanaf wanneer en tot hoe laat we een bepaalde dag op het strand aanwezig zijn. Als we het van te voren weten komen we voor jou graag eerder of blijven we langer als dat nodig is. Ook geven we info over specifieke openingstijden en golfcondities door via onze facebook pagina.De vaste lestijden zijn: 13.00 – 15.00 Reguliere surfles 16.00 – 17.30 Jeugd surflesTot op thet strand! 

Kenmerken
Lesmogelijkheden
Ja
Erkenningen
  • VVV
Faciliteiten
  • douchegelegenheid
  • Restaurant
  • Wifi
Sportruimte buiten
Ja
Prijzen
Prijs tot
€37,50
Prijs vanaf
€23,50
Toegangsprijs groepen
€27,50
Toegangsprijs kinderen
€23,50
Kinderkorting
Ja
Toegangsprijs Volwassenen
€37,50

Reguliere surf- of SUPles á 2 uur: 1 les €37,50 | 3 lessen €97,50 | 5 lessen € 150,- Groepsles van 1,5 uur (minimaal 6 personen) €25,- per persoon Jeugdles á 1,5 uur: 1 les €23,50 | 3 lessen €64,50 | 5 lessen €95 | 10 lessen €160,- SUPinstructie: korte instructie en 2 uur gebruik SUP board €25,-* alle prijzen zijn per persoon. Het wetsuit en surfboard zijn bij de prijs inbegrepenzie voor meer informatie de website www.surfkaravaan.nl

Toegankelijkheid
Toegankelijk voor rolstoelen
Ja

Bij de Surfschool Surfkaravaan is een strandrolstoel beschikbaar. Ook mensen met een beperking kunnen leren golfsurfen! Geef het bij je reservering door, dan houden we er rekening mee.

Faciliteiten
  • Geschikt voor mindervaliden
In de buurt
Afstand tot bushalte
1600m
Afstand tot centrum
5500m
Afstand tot parkeerplaats
100m
Afstand tot zwemwater
50m
Contactgegevens
Adres
Strand Flaauwe Werk bij strandpaviljoen C-Side
3253 Ouddorp
Website
E-mail
Mobiel

Speciaal voor jou geselecteerd

Kitesurfschool Natural High

Kitesurfschool Natural High

Kitesurfschool Natural High

Swell Boardsports Waterskischool

Swell Boardsports Waterskischool

Swell Boardsports Waterskischool